Æggekage med chiafrø og spinat med skyr samt kyllingefajita

En anden variant af vores æggekage med spinat og chiafrø. Her har vi valgt at kombinere den let krydrede smag fra fajita med en let sød smag fra skyr’en med ananas. Det sammen med den lette knasende effekt fra chia frøene giver en god smagsoplevelse.

forberedelsestid

10 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

5 minutter

ANTAL PORTIONER

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 6 æg
  • 2 håndfulde frisk spinat (fra haven)
  • 4 spsk chiafrø
  • 1/2 dl mælk
  • salt og peber
  • 2 kyllinge bryster skåret i grove tern
  • 1 spsk fajita pulver
  • 2 spsk skyr med ananas
  • mynteblade til pynt
l

INSTRUKTIONER

  1. Snit spinaten groft og kom den i en skål.
  2. Tilsæt æg, chiafrø, mælk samt lidt salt og peber og rør det hele sammen.
  3. Fordel indholdet ligeligt på to olierede pandekage pander og steg æggekagen på begge sider.
  4. Mens æggekagerne steger brunes kyllinge-ternene på en olieret pande. Når disse er gennemsteg tilsættes fajita-pulveret iht anvisningen på pakken.
  5. Når æggekagerne er færdige serveres de med skyr, kyllinge-ternene og pyntes med mynte blade.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...