Cantaloupe-melon med cherrytomater og fetaost

En simpel salat som er nem at lave, og som fungerer perfekt både som forret eller som frokostsalat.

TILBEREDNINGSTID

15 minutter

}

TILBEREDNINGSTID IALT

15 minutter

ANTAL PORTIONER

1-2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 2 SPSK PINJEKERNER
  • 100 GRAM RUCOLASALAT
  • 200 GRAM SØDE CHERRYTOMATER (HVORAF NOGLE SKÆRES I HALVE)
  • 1/2 CANTALOUPE MELON (SKÅRET I BÅDE)
  • 75 GRAM GEDEFETA (KAN EVT ERSTATTES MED FÅRE FETA)
  • 2-3 SPSK OLIVENOLIE M/CITRON
  • 1/2 SPSK AKACIEHONNING
l

INSTRUKTIONER

  1. Rist pinjekernerne på en varm pande til de er gyldne og sprøde.
  2. Bland rucola, pinjekerner, tomater og melon. Tilfør olivenolien og bland en ekstra gang
  3. Inden servering hældes olien over salaten og gedefetaen drysses over til sidst.
  4. Server straks.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...