Cantaloupe-melon med cherrytomater og fetaost

En simpel salat som er nem at lave, og som fungerer perfekt både som forret eller som frokostsalat.

TILBEREDNINGSTID
15 minutter
TILBEREDNINGSTID IALT
15 minutter
ANTAL PORTIONER
1-2
TILBEReDNING
INGREDIENSER
- 2 SPSK PINJEKERNER
- 100 GRAM RUCOLASALAT
- 200 GRAM SØDE CHERRYTOMATER (HVORAF NOGLE SKÆRES I HALVE)
- 1/2 CANTALOUPE MELON (SKÅRET I BÅDE)
- 75 GRAM GEDEFETA (KAN EVT ERSTATTES MED FÅRE FETA)
- 2-3 SPSK OLIVENOLIE M/CITRON
- 1/2 SPSK AKACIEHONNING
INSTRUKTIONER
- Rist pinjekernerne på en varm pande til de er gyldne og sprøde.
- Bland rucola, pinjekerner, tomater og melon. Tilfør olivenolien og bland en ekstra gang
- Inden servering hældes olien over salaten og gedefetaen drysses over til sidst.
- Server straks.
Indlæg af samme kategori
Kanelboller
Sverige er berømte for deres 'kanelbullar' og mens jeg boede i Sverige lærte jeg faktisk at lave dem 'på rigtigt', som man siger på svensk. Du kan læse hvordan man laver svenske kanelbullar her. For et par dage siden så jeg helt tilfældigt en video med en gut, der...
Ærte myntesuppe
I sidste uge, hvor det var rigtig varmt, blev vi spurgt om vi ville lave suppe til et aftenarrangement i Timotheus kirken i Valby. Den udfordring kunne vi ikke stå for, så vi sagde ja! Men hvilen suppe skulle vi vælge at lave til en varm sommeraften med et modent...
Vi har fået ny robotplæneklipper fra STIHL
- vi skifter vores Husqvarna Automower ud med STIHL's iMow. Vi har indtil dette forår haft 2 Husqvarna AutoMower plæneklipperrobotter i gang i vores have. Hvorfor 2? Jo, vi har et stort græsareal på ca. 5600 kvm, der er gennemskåret af en grusvej, derfor har vi to...