Chia-pitabrød med hytteost, rucola salat og kyllingefajita

Med hjemmelavede pitabrød i køleskabet bliver aftensmaden bare så meget nemmere. Her serverer vi pitabrød med chiafrø, hytteost, rucolasalat og kyllingefajita. Spiseoplevelsen er i højsædet, når man tygger på de sprøde chiafrø i pitabrødet, sammen med den cremede hytteost og de let krydrede kyllingebidder samt den let bitre smag fra rucolasalaten.

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 2 pitabrød med chiafrø (se vores opskrift)
  • 1 stort kyllingebryst
  • fajita-pulver efter smag
  • 100 g hytteost
  • en håndfuld rucolasalat
  • evt. skåret peberfrugt som pynt

Forfatter: Jens Erik Ebbesen

l

INSTRUKTIONER

  1. Skær kyllingebrystet i små bidder og steg bidderne i lidt olie på en stegepande.
  2. Når kyllingebidderne er gennemstegte tilsættes den mængde fajita-pulver som passer styrkemæssigt til dig.
  3. Lun pitabrødene.
  4. Skær dem op – halvdelen af vejen rundt kanten.
  5. Fordel hytteost i hele pitabrødets bund.
  6. Tilsæt kyllingestykker og rucola salat.
  7. Server straks.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...