Chia-pitabrød med hytteost, rucola salat og kyllingefajita

Med hjemmelavede pitabrød i køleskabet bliver aftensmaden bare så meget nemmere. Her serverer vi pitabrød med chiafrø, hytteost, rucolasalat og kyllingefajita. Spiseoplevelsen er i højsædet, når man tygger på de sprøde chiafrø i pitabrødet, sammen med den cremede hytteost og de let krydrede kyllingebidder samt den let bitre smag fra rucolasalaten.

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 2 pitabrød med chiafrø (se vores opskrift)
  • 1 stort kyllingebryst
  • fajita-pulver efter smag
  • 100 g hytteost
  • en håndfuld rucolasalat
  • evt. skåret peberfrugt som pynt

Forfatter: Jens Erik Ebbesen

l

INSTRUKTIONER

  1. Skær kyllingebrystet i små bidder og steg bidderne i lidt olie på en stegepande.
  2. Når kyllingebidderne er gennemstegte tilsættes den mængde fajita-pulver som passer styrkemæssigt til dig.
  3. Lun pitabrødene.
  4. Skær dem op – halvdelen af vejen rundt kanten.
  5. Fordel hytteost i hele pitabrødets bund.
  6. Tilsæt kyllingestykker og rucola salat.
  7. Server straks.

Indlæg af samme kategori

Kanelboller

Kanelboller

Sverige er berømte for deres 'kanelbullar' og mens jeg boede i Sverige lærte jeg faktisk at lave dem 'på rigtigt', som man siger på svensk. Du kan læse hvordan man laver svenske kanelbullar her. For et par dage siden så jeg helt tilfældigt en video med en gut, der...

Ærte myntesuppe

Ærte myntesuppe

I sidste uge, hvor det var rigtig varmt, blev vi spurgt om vi ville lave suppe til et aftenarrangement i Timotheus kirken i Valby. Den udfordring kunne vi ikke stå for, så vi sagde ja! Men hvilen suppe skulle vi vælge at lave til en varm sommeraften med et modent...

Vi har fået ny robotplæneklipper fra STIHL

Vi har fået ny robotplæneklipper fra STIHL

- vi skifter vores Husqvarna Automower ud med STIHL's iMow. Vi har indtil dette forår haft 2 Husqvarna AutoMower plæneklipperrobotter i gang  i vores have. Hvorfor 2? Jo, vi har et stort græsareal på ca. 5600 kvm, der er gennemskåret af en grusvej, derfor har vi to...