Fyldt svinemørbrad

Så blev der tid til at grille – igen. Efter formiddagens regnbyer klarede det op til aften, og så blev der tændt for grillen. I dag valgte vi at lave en fyldt svinemørbrad, som vi grillede ved inddirekte varme i ca. 25 min. Inden den kom i grillen skar vi den op på langs, smurte den i olie og krydrede den med salt og peber. Derefter fyldte vi den med soltørrede tomater, skivede rødløg, fetaost og broccoli buketter. For at den ikke skulle åbne – bandt vi den med madsnor omkring nogle madpinde. Se detaljeret opskrift her.

Som tilbehør serverede vi salat fra haven med en fløde citrondressing (5 spsk piskefløde, 2 spsk citronsaft og 2 spsk sukker) samt ristede peanuts, let dampet broccoli, nye aspargeskartofler ligeledes fra haven samt en grøn pebersovs.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...