Grøntsagssuppe

Jeg havde en del grøntsager i køleskabet, så i går fik vi suppe – en skøn og lækker måde at få brugt de gode sager på, inden de lige pludselig er blevet kedelige.

Her er, hvad jeg havde i køleskabet:

– Hvidløg

– Løg

– Porrer

– Gulerødder

– Kartofler

Jeg snittede alle ingredienserne fint, kom dem i en gryde med ca. 1 l. vand og to grøntsagsboullionterninger, masser af friskkværnet sort peber  – og voila! Aftensmaden er serveret. Jeg pyntede med en skefuld kølig creme fraiche og øko persillekvaster.

Velbekomme!

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...