HaveTilBords lunchboks

Der er nu fuld gang i vores nye køkkenhaven. Vi kan nu HVER dag gå over og plukke frisk rucolasalat, spinat, forårsløg samt rødbeder. Gulerødderne er stadig for små endnu, mens ærterne lige har sat bælge. I drivhuset kan vi nu hente de første agurker, mens tomaterne lade vente lidt på sig endnu. Vores lunchboks, hvor hovedparten er hjemmedyrket, består typisk af følgende:
- frisk rucola og spinatblade snittet fint
- revet rødbede
- revet gulerod
- hakket rødløg
- agurk skåret i små tern
- fetaost i tern
- stegt kyllingebryst skåret i tynde skiver
Hertil laves en olie/eddikedressing med citron. På toppen frisk timian. Velbekomme.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!
Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!
En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...

Så blev vores anden iMow robotplæneklipper fra STIHL installeret
Så kom dagen, hvor vi fik installeret den anden iMow robotplæneklipper fra STIHL. Som tidligere nævnt erstatter de vores tidligere Husqvarna Automowere. Vi benyttede lejligheden til at lægge nye og mere kraftige kabler ned og håber at mosegrise og muldvarper ikke...