Koldskål med chiafrø

I dag skulle prøve noget nyt – nemlig at anvende chiafrø i en gang koldskål. Chia-frø er unikke, fordi de har en usædvanlig høj koncentration af en række vigtige næringsstoffer. Chiafrø er et 100 % naturligt produkt med stor koncentration af blandt andet omega-3 og kostfibre. Planten har sin oprindelse i Syd- og Mellemamerika og er egentlig et medlem af myntefamilien. Det er en 1-årig urt, som bliver ca. en meter høj. Chia er mayaernes ord for ”styrke”.

Alt hvad jeg gjorde var, at tilsætte 2 spsk chia-frø til en portion koldskål (ca. 4dl), røre rundt og lade det stå ca 10 min i køleskabet, hvorefter den er klar til servering.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...