Kyllinge-fajita med skåret grønt

Er du til kalorielet mad, så er denne ret lige noget for dig. Kyllingen serveres med agurkskiver, skåret rød peberfrugt samt skiveskårne pærestykker. Pynt med et par friske hindbær. Sæt lidt kolorit til denne ret med en dressing rørt på Skyr naturel med lidt CHU>>CHUM chilisauce. Kan serveres som frokost- eller hovedret.

 

BEMÆRK: Denne chilisauce fra Gartneri Toftegaard er MEGET STÆRK. Den fåes dog i flere varianter. For chilielskere er denne variant dog en fryd. Giver en kraftig smag uden at brænde i munde flere timer efter indtagelse.

 

ForberedelsesTID

10 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

5-7 minutter

ANTAL PORTIONER

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

2 stk. Kyllinge bryst filleter (økologiske)
1 ps. Fajita pulver
1/2 Grøn agurk
1/2 Rød peberfrugt
1 pærer (hård og fast)
4-6 friske hindbær (pynt)
2 dl Skyr naturel
tsk. CHU>>CHUM chilisauce

 

 

 

 

Opskrift: Jens Erik Ebbesen
Foto: © EBBESEN photography 2018

l

INSTRUKTIONER

Skær kyllingebrysterne i tynde skiver. Del dem evt. på midten.

Varm en sauterpande med lidt olivenolie ved middel temperatur. Når panden er varm tilsættes kyllingstykkerne som steges til de er gennemstegte.

Skyl agurken. Del agurken på langs og fjern kernerne. Skær hver halvdel i tynde både.

Skyl og rens peberfrugten. Skær den i tynde strimler.

Del pæren på langs. Fjern kernehuset og skær hver halvdel  i tynde både.

Når kyllingestykkerne er gennemstegte tilsættes fajita pulveret (se anvisningerne på posen).

Hæld skyr’en i en skål, tilsæt chili-saucen og rørt den ud i skyren.

Fordel kyllingestykkerne på to tallerkener. Læg de skårne grøntsager ved og pynt med hindbær.

Server den rørte chilisauce i en skål ved bordet.

Serveres evt. med et glas rødvin.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...