Let og lækker frokostanretning

Vores madpandekager – med eller uden chiafrø – har næsten erstattet brødet i huset. Vi spiser dem til morgenmad med skyr eller hytteost til, eller til frokost, hvor vi anvender hvad vi nu har af grøntsagsrester i køleskabet, I dag blev det til en variant med tyndtskårne porrer strimler samt revet gulrod. Vi lavede et par ruller med ananas skyr som fyld. En let og velsmagende frokostret.

 

Forfatter: Jens Erik Ebbesen

Forberedelsestid

2 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

ca. 10 min.

ANTAL Portioner

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

1/2 dl havreklid
1/2 dl fromage frais 0,2%
2 æg evt. lidt mælk hvis dejen bliver for tyk
2 cm porrer, skåret i tynde strimler
1 gulerod, revet fint
Pandekagerne er klar til at blive bagt.
l

INSTRUKTIONER

Rør havreklid, fromagefrais og æg sammen i en skål. Tilsæt evt. lidt mælk hvis dejen bliver for tyk.

Fordel dejen på to kolde pandekage pander spayet med lidt olie.

Fordel porrer og gulerod på dejen.

Skru op for varmen 3/4 styrke og bag pandekagerne (vend når de er brune).

Kan evt. serveres som rulle med ananas skyr som fyld.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...