Pasta med cherrytomater og rosmarin

Nemt og enkelt – det er lige, hvad det er. Jeg havde en rest pasta fra forleden i køleskabet, og da jeg havde brug for at lave lidt let aftensmad, kom jeg på denne idé:

Jeg varmede nogle cherrytomater på en pande med olivenolie med citron ved middelvarme, indtil cherrytomaterne begyndte at koge ud. Jeg tog derefter en slat hvidvin fra køleskabet ca 1/2 dl og hældte ud på panden over cherrytomaterne. Efter at alkoholen var dampet af efter ca. 1 min, hældte jeg de kolde pasta på panden og varmede dem godt igennem. Til sidste tog jeg en spiseskefuld friskrevet parmesan og rørte ud i pastablandingen. Og det var så den aftensmad serveret med en kvist frisk rosmarin fra haven.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...