Pitabrød med chiafrø, kylling, avocado og asiatiskinspireret dressing

Står du overfor at skulle lave en let frokost anretning, så er her en opskrift, vi selv anvender til frokost, når vi går i haven om sommeren og har brug for en hurtig frokost. Det kræver dog, at du har lavet pitabrødene på forhånd. Har du stegt kylling og bacon på forhånd, går det endnu hurtigere.

Opskriften på vores pitabrød med chiafrø finder du her.

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • kyllingebrystfilet
  • bacon
  • tomat skåret i tynde skiver
  • rødløg skåret i tynde både
  • avocado skåret i tynde skiver
  • ost
  • salat
    DRESSING:
  • 1 dl yoghurt
  • 2 tsk sød chili sauce
  • 1 tsk friskhakket koriander
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber
  • 1/4 tsk chilipulver (kan udelades)

Forfatter: Jens Erik Ebbesen

l

INSTRUKTIONER

  1. Steg kyllingebrystet på en pande sprayet med lidt olie og skær det i tynde skiver.
  2. Steg baconskiverne på en tør pande, indtil det er sprødt på begge sider.
  3. Mens kødet steger blandes dressingen som smages til med salt, peber og evt. chili
  4. Skær pitabrødet op kanten rundt, indtil du har ca 5-6 cm tilbage.
  5. Åbn det og læg først lidt salat i bunden efterfulgt af avocado.
  6. Fortsæt med lidt dressing efterfulgt af løg og tomat.
  7. Læg kyllingestykker ovenpå det hele.
  8. Afslut med ost (kan udelades) bacon og til sidst lidt salat.
  9. Pitabrødet er nu klar til servering.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...