Tortillawrap med kyllingefajita og hvidløgs-guacamole

Her får du en opskrift, der er nem at gå til, og som smager super godt!

Madpandekagerne kan laves på mange forskellige måder, så se gerne vores opskrifter på madpandekager med chiafrø her, eller måske en madpandekage med chiafrø og gulerod er mere dig? Der er også en opskrift på madpandekager med spinat, hvis du ønsker et lidt mere grønt twist til dine tortillas.

forberedelsestid

10 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

5-10 minutter

ANTAL PORTIONER

2-4

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 3 KYLLINGE BRYSTSTYKKER
  • 1 PAKKE FAJITA MIX
  • 2 FED HVIDLØG
  • 2 AVOCADO
  • 2 SPSK LIMEJUICE

 

Forfatter Jens Erik Ebbesen

l

INSTRUKTIONER

  1. Madpandekagerne kan laves på forskellige måder, så se vores bud på opskrifter fx madpandekager med chiafrø, madpandekager med chia og gulerod eller madpandekager med spinat.
  2. Skær kyllingebryst-stykkerne i store tern og steg dem i olivenolien evt med lime på en stegepande og følg anvisningerne på fajita pakken.
  3. Mos de to avokadoer sammen med de hakkede hvidløgsfed og limejuice, til det har en god cremet konsistens.
  4. Smør avocadocremen på pandekagen og læg kyllingestykkerne oven på. Drys med chiliflager og luk pandekagen.
  5. Server straks.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...